Νίκησε και στο Ορφάνι Καβάλας

30/09/2020 - 19:09 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2020 - 19:20

Με μια ακόμα νίκη, την 4η σε 5 φιλικούς αγώνες στη Βόρεια Ελλάδα, ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Αιολικός, κερδίζοντας το Ορφάνι Καβάλας με σκορ 0-1.

Απέναντι σε έναν ακόμα αντίπαλο Γ' Εθνικής, η ομάδα της Μυτιλήνης πήρε μια νίκη ψυχολογίας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίροσλαβ Αντόνοφ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (50').

Ο Βλάντιτσα Πέτροβιτς μοίρασε ξανά το χρόνο συμμετοχής, έχοντας να διαχειριστεί τις απουσίες των Κατσίκη, Αγριμάκη, Λαμπράκη, Καλαμποκά, που επέστρεψαν την Κυριακή στη Μυτιλήνη, καθώς και του τραυματία Νταφόπουλου, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ο Αιολικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πίεσε τον αντίπαλό του και θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Άγγλου αμυντικού Σαμ Κινγκ, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες.

Με τη νίκη του αυτή ο Αιολικός έκλεισε με απόλυτη επιτυχία τον κύκλο των φιλικών του αγώνων σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη, νικώντας κατά σειρά Βώλακα (1-3), Νέστο Χρυσούπολης (1-2), Δόξα Δράμας (0-1) και Ορφάνι (0-1), φέρνοντας ενδιάμεσα ισοπαλία με τον Άρη Αβάτου (1-1).

Η αποστολή της ομάδας της Μυτιλήνης αναχωρεί το βράδυ ακτοπλοϊκώς από την Καβάλα με προορισμό τη Μυτιλήνη.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλ. Πέτροβιτς): Βρονταράς, Ψάνης, Κρητικός, Κινγκ, Μηνάς, Καλόμπο, Κεσίδης, Σπόλιαριτς, Κλούρας, Βουκομάνοβιτς, Μίλιτς

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπελιάρντι, Μανούσος, Μαγκράτζε, Αντόνοφ, Μπάρδος, Πιττάτζιης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey