Πήρε την ευλογία για την άνοδο!

Τις ευλογίες των π. Νικόδημου από τη Μονή Πυθαρίου στην Ερεσό και π. Ραφαήλ από τον Άγιο Εφραίμ στη Μυτιλήνη έλαβε το απόγευμα ο Αιολικός, στην καθιερωμένη τελετή του αγιασμού για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος».

Η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης ευχαριστεί θερμά σε ανακοίνωσή της όσους παρευρέθηκαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά της και συγκεκριμένα τον Βουλευτή Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Γιάννη Μπουρνού, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Στρατή Κύτελη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης κ. Δημοσθένη Χατζηγιάννη, την Πρόεδρο του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού ν. Λέσβου κ. Βάσω Χοχλάκα, τον κ. Γιώργο Σίμο σύμβουλο του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη και τον κ. Προκόπη Σαρρή, εκπρόσωπο του Βουλευτή Ν. Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χαράλαμπου Αθανασίου.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει παράλληλα και στη διοίκηση του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού ν. Λέσβου για την παρουσία υπαλλήλου της στο χώρο, που στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων προστασίας, κατέγραφε και θερμομετρούσε κατά την είσοδο όλους τους παρευρισκομένους.

Karekos728x90