«Χ»αρακίρι! 

18/10/2020 - 17:42 Τελευταία τροποποίηση στις 18/10/2020 - 17:53

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε ο Αιολικός απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας με το ισόπαλο 2-2 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, για τη 2η Αγωνιστική του 8ου Ομίλου στη Γ' Εθνική. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης προβλημάτισε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της, αφού έδειξε ξανά ανασταλτικές αδυναμίες και παρότι προηγήθηκε δύο φορές, έμεινε στην ισοπαλία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που την τιμώρησε για κάθε λάθος της. 

Ο Νέναντ Σρέσκοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Αιολικό, σκοράροντας στο 10ο λεπτό για το 1-0 και στο 46' για το 2-1. Στον αντίποδα ο Δημητρίου ήταν ο πολυτιμότερος για τη Θύελλα Ραφήνας, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 19' σε 1-1 και στο τελικό 2-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 85ο λεπτό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φάση του πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Μπάρκας, αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Κρητικός. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Αιολικός, παρά το ότι δεν ήταν πειστικός σε μεγάλο διάστημα του αγώνα, θα μπορούσε να πετύχει τρίτο γκολ, ειδικά στη φάση του Μηνά στο 71ο λεπτό, που αστόχησε προ κενης εστίας στην παράλληλη σέντρα του Βουκομάνοβιτς. Ωστόσο η μπαλα6τον τιμώρησε με την ισοφάριση λίγο πριν υο τέλος του ματς. 

Αυστηρή η απόφαση του διαιτητή Στάμου στο πέναλτι, που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα (Αθηνών). 

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλ. Πέτροβιτς): Πιττάτζιης, Αγριμάκης (70' Βουκομάνοβιτς) , Ψάνης, Κρητικός, Μπάρκας, Κατσίκης, Κεσίδης, Λαμπράκης (58' Σπόλιαριτς), Μηνάς, Μίλιτς, Σρέσκοβιτς

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μεσολόγγης): Σύρακας, Αράπης, Μανδύλης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας (77' Μαργέτης), Σουλτανίδης (80' Αποστολάκης), Δημητρίου, Παντελίδη (80' Τσάκωνας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey