Ανακοίνωσε και επίσημα Κοτσώνη

22/10/2020 - 17:09

Ποδοσφαιριστής του Αιολικού είναι και επίσημα πλέον ο Δημήτρης Κοτσώνης, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το "SL" από την Τρίτη.

Ο 31χρονος αμυντικός ήρθε το πρωί στη Μυτιλήνη, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Αιολικού και μάλιστα το μεσημέρι προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Βλάντιτσα Πέτροβιτς, γνωρίζοντας και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής, που έχει αγωνιστεί επίσης με τη Λουφτετάρι στην αλβανική Super League, αλλά και με Τρίκαλα, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Πανηλειακό στη Football League, πήρε έτσι μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση του Αιολικού: "Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κοτσώνη.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικός και την περσινή περίοδο έπαιξε στη Super League 2 με την Παναχαϊκή, ενώ εχει καταγράψει μια σημαντική καριέρα σε Λουφτετάρι (Super League Αλβανίας), ΑΟ Τρικάλων, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Πανηλειακό (Football League), Εργοτέλη και Άρη Θεσσαλονίκης (Super League).

Συνολικά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μετράει περισσότερες από 180 συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες, έχοντας σκοράρει 11 γκολ.

Δημήτρη, καλωσόρισες στη μεγάλη οικογένεια του Αιολικού." 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey