Πρώτη ήττα και προβληματισμός

25/10/2020 - 17:54

Με σκυμμένο το κεφάλι επιστρέφει από τη Βάρη ο Αιολικός, μετά την ήττα με 1-0 από τον τοπικό Αστέρα για την 3η Αγωνιστική του 8ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα της Μυτιλήνης προβλημάτισε ξανά με την απόδοσή της και μετά την ισοπαλία με τη Θύελλα Ραφήνας στη Μυτιλήνη ήρθε και νέα απώλεια βαθμών, δημιουργώντας τριγμούς πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας Βάρης προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με γκολ του Καλιαμπάκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τον λάθος υπολογισμό του Πιττάτζιη και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Οι παίκτες του Βλάντιτσα Πέτροβιτς δυσκολεύνταν να μπουν στην αντίπαλη περιοχή, με αποτέλεσμα να μη γίνονται απειλητικοί. Μάλιστα είχαν και κακές εκτελέσεις στις στημένες φάσεις, που αποτελούν δυνατό στοιχείο στο παιχνίδι του Αιολικού, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους.

Στην επανάληψη, παρά τις αλλαγές, δεν άλλαξε τίποτα στην εικόνα των Μυτιληνιών. Ακόμα κι όταν ο Αστέρας Βάρης έδωσε χώρο, γυρίζοντας στην άμυνα του, οι παίκτες του Αιολικού δεν είχαν το καθαρό μυαλό, φεύγοντας με την ήττα.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλ. Πέτροβιτς): Πιττάτζιης, Αγριμάκης (46' Βουκομάνοβιτς), Κρητικός, Κοτσώνης, Ψάνης, Κατσίκης (60' Κεσίδης), Μπάρδος (75' Καλαμποκάς), Σπόλιαριτς, Σρέσκοβιτς (75' Λαμπράκης), Μηνάς, Μίλιτς 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey