Τίτλοι τέλους για Πέτροβιτς

25/10/2020 - 19:47 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2020 - 20:27

Τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Βλάντιτσα Πέτροβιτς ανακοίνωσε η διοίκηση του Αιολικού, μετά την ήττα από τον Αστέρα Βάρης στην 3η Αγωνιστική του 8ου Ομίλου στη Γ' Εθνική. 

Είχε προηγηθεί και η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας, κρατώντας την ομάδα της Μυτιλήνης χαμηλά στη βαθμολογία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. 

Ο Σέρβος προπονητής είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας τον περασμένο Δεκέμβριο, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Γεωργαρά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βλάντιτσα Πέτροβιτς.

Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας από την περσινή χρονιά ως και σήμερα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Για την οικογένεια του Αιολικού, ο Βλάντιτσα Πέτροβιτς ήταν και παραμένει κομμάτι της ζωντανής ιστορίας της ομάδας μας, τόσο ως προπονητής της για αυτούς τους 10 μήνες, όσο και ως ποδοσφαιριστής της παλαιότερα.»

Ο Πρόεδρος Τζιμ Αντωνάκας δήλωσε σχετικά: "Πρώτα θα ήθελα να σταθώ στη φιλιά που έχουμε αναπτύξει όλους αυτούς τους μήνες με τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς. Έχει γερά θεμέλια και υπάρχει σεβασμός.

Στη συνέχεια, θέλω να τον ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα όσα πρόσφερε στον Αιολικό σε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι. Παραμένουμε φίλοι και ισως μας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey