«Έκλεισε» Γιουκαρή ο Αιολικός!

27/01/2021 - 17:55 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2021 - 17:56

Στην προσθήκη ενός πολύ σημαντικού ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Αιολικός, που ανακοίνωσε και επίσημα την επίτευξη συμφωνίας με τον Ραφαήλ Γιουκαρή.

Ο 25χρονος μέσος, που αγωνίστηκε στα πρώτα ματς της φετινής σεζόν με τη φανέλα του Αετού Λουτρών, αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον έτερο εκπρόσωπο του νησιού στη Γ' Εθνική, αναζητώντας ελέω covid-19 μια καλύτερη ποδοσφαιρική μοίρα στην Κύπρο, όπου έχει παίξει με επιτυχία στο παρελθόν.

Τελικώς, ύστερα από διαπραγματεύσεις με αρκετές ομάδες ο «Γιούκα» επέστρεψε στη Λέσβο και τα βρήκε με τον Αιολικό, η διοίκηση του οποίου συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί στη Γ' Εθνική ως προς την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι ο Γιουκαρής συμμετείχε το καλοκαίρι και στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας του Αιολικού, πριν η ομάδα μεταβεί στον Βώλακα Δράμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης, συνεχίζοντας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη Γ' Εθνική, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ραφαήλ Γιουκαρή.

Γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου 1995, ο Μυτιληνιός μέσος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και την Κύπρο, μετρώντας σημαντικό αριθμό συμμετοχών στις εθνικές κατηγορίες. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ΑΕΛΚ και φόρεσε επίσης τις φανέλες των Αγία Νάπα, ΑΟ Τρικάλων, Άρη Λεμεσού και Αετού Λουτρών, ενώ επίσης είναι διεθνής με την Ελλάδα U19.

Ραφαήλ, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αιολικού! Ευχόμαστε υγεία και να εκπληρώσεις τις προσδοκίες όλων μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey