Ξανά Κόρνεφ μέχρι το... 2024!

09/02/2021 - 19:30 Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2021 - 19:57

Σε μια ακόμα μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Αιολικός, η διοίκηση του οποίου αποφάσισε να φέρει ξανά πίσω στη Μυτιλήνη τον 24χρονο Ουκρανό Ίλια Κόρνεφ, που είχε αγωνιστεί στην ομάδα την περσινή σεζόν. Παρά την αβεβαιότητα της πανδημίας, η διοίκηση Αντωνάκα συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ και μάλιστα με κινήσεις που δεν περιορίζονται μόνο για τους επόμενους μήνες, αλλά έχουν μεγαλύτερη προοτπική.

Ο διεθνής με τις U23 και U20 της Ουκρανίας επιθετικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση Αντωνάκα σε μια συμφωνία με ορίζοντα τριετίας, αφού προβλέπεται ότι ο παίκτης θα φορά τη φανέλα του Αιολικού ως τον Γενάρη του 2024, με δικαίωμα ανανέωσης μάλιστα από την ομάδα της Μυτιλήνης για μία ακόμα σεζόν ως το τέλος του 2024!

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Ilya Kornev ως το τέλος του 2023.

Ο 24χρονος (γεννημένος 1/11/1996) επιθετικός επιστρέφει στη Μυτιλήνη για να φορέσει εκ νέου τη φανέλα του Αιολικού, με την οποία αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν 2019-20.

Ο Ilya Kornev είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ουκρανίας, μετρώντας 5 συμμετοχές στην U23 και 3 συμμετοχές στην U20. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Μέταλουργκ Ζαπορίζιε, Μέταλιστ Χάρκοβο, Ολυμπικ Ντόνετσκ, ΜΦΚ Μέταλουργκ. Μετά την αποχώρηση του από τον Αιολικό, έπαιξε στη Β' Κατηγορία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης με τη φανέλα της Γκαμπέλα, ενώ το τελευταίο διάστημα ανήκε στην Περομόγκα Ντνιεπρ. 

Η συμφωνία μεταξύ Αιολικού και Kornev έχει τριετή διάρκεια, με δικαίωμα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

Ilya, ласкаво просимо!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey