Ζώνας: «Δεν γίνεται ο Αιολικός να μην έχει στόχο την άνοδο»

09/03/2021 - 10:42

Σχεδόν μια δεκαετία μετά, ο Παναγιώτης Ζώνας επέστρεψε στον Αιολικό, με την ομάδα της Μυτιλήνης να κλείνει ένα ακόμα αγωνιστικό της κενό.

Ο έμπειρος αμυντικός έφτασε νωρίς το πρωί της Μυτιλήνης και στις πρώτες του δηλώσεις στο "SL" έδωσε το στίγμα των προσδοκιών του, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και την επιστροφή στο νησί της Λέσβου.

«Νιώθω ευτυχισμένος. Ο Αιολικός είναι μια ομάδα που την ξέρω καλά. Ήθελα πολύ να επιστρέψω, το ψάχναμε αρκετά με τη διοίκηση και επιτέλους ήρθε η στιγμή για να συνεργαστούμε ξανά.»

Μιλώντας για την κατάσταση που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας, ο Παναγιώτης Ζώνας συμπλήρωσε:

«Είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό για όλους μας. Δεν είναι σίγουρα ευχάριστο να παραμένουν κλειστά τα γήπεδα. Εύχομαι να μπούμε γρήγορα σε μια κανονικότητα και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Το σημαντικό βέβαια είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας.»

Αναφερόμενος στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και στον πρωταθληματικό στόχο του Αιολικού, ο έμπειρος αμυντικός πρόσθεσε:

«Ο Αιολικός είναι μια ομάδα με ιστορία, που δεν γίνεται να μην έχει στόχο την άνοδο. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, διακρίνω μια αρτιότητα σε θέματα λειτουργίας. Οπότε πιστεύω ότι είναι η ώρα να κάνει ο Αιολικός το βήμα παραπάνω. Η ομάδα διαθέτει υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές, έχει αυτονόητα το ειδικό βάρος της φανέλας και η άνοδος είναι μονόδρομος.»

Σε ερώτηση για τον υπάρχει πίεση, απάντησε:

«Δεν υπάρχει καμία πίεση. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Γι' αυτό είμαστε εδώ.»

Τέλος, έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας:

«Καταρχάς, εύχομαι σε όλους υγεία. Έχω περάσει από τον Αιολικό, έχω παίξει και ως αντίπαλος, οπότε γνωρίζω ότι η ομάδα διαθέτει μεγάλο κοινό. Ο κόσμος είναι πολύς και ιδιαίτερος. Ανυπομονώ να ξεπεράσουμε όλη αυτή την κατάσταση και να τους δω ξανά στο γήπεδο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey