Σε Live Streaming το Αιολικός-Μικρασιατική!

07/04/2021 - 11:25 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2021 - 11:33

Εικόνα και ήχο από το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης θα μεταδώσει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ο Αιολικός την προσεχή Κυριακή (11/4, 15:30), στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μικρασιατική Χίου για την 5η Αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Το πρωτάθλημα ξεκινά ξανά μετά από 5 σχεδόν μήνες διακοπής εξαιτίας του λοκντάουν και μαζί ξεκινούν οι Live Streaming μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων του Αιολικού, στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο Όμιλο και τη συμμετοχή στα Playoffs ανόδου προς τη Super League 2.

Την τηλεοπτική παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Aio1 Media, στην περιγραφή θα είναι ο Μανώλης Λαγουτάρης και η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί -όπως και στο ματς της 2ης Αγωνιστικής με τη Θύελλα Ραφήνας- είναι η MyCujoo Eleven.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αιολικού: «Πιστή στις δεσμεύσεις της και ταυτόχρονα προσαρμοσμένη σε όσα επιτάσσει η εποχή, εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, η διοίκηση του Αιολικού ανακοινώνει τη LIVE STREAMING μετάδοση του αγώνα κόντρα στη Μικρασιατική Χίου, για την 5η Αγωνιστική της Γ' Εθνικής, την Κυριακή στις 15:30.

Την τηλεοπτική παραγωγή έχει αναλάβει η «AIO1 Media», εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες άδειες από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία -διαμέσου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο δημοσιογράφος Μανώλης Λαγουτάρης.

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προβληθούν διαφημιστικά στη διάρκεια της μετάδοσης, στηρίζοντας ταυτόχρονα τον Αιολικό σε αυτή την πολύ δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία, στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Super League 2, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα του συλλόγου μας μέσω email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Υπενθυμίζεται ότι χάρη στην εξαιρετική παραγωγή της "Aio1 Media" και το έντονο ενδιαφέρον των φιλάθλων, ο αγώνας της 2ης Αγωνιστικής ΑΙΟΛΙΚΟΣ-Θύελλα Ραφήνας συγκέντρωσε σχεδόν 6.000 προβολές. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey