Συμφώνησε και με Αντωνόπουλο!

12/04/2021 - 19:16

Ασταμάτητη η διοίκηση του Αιολικού συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, θέλοντας να δημιουργήσει ένα σύνολο που όμοιό του δεν θα υπάρχει στην κατηγορία. Το πρώτο "μπαμ" ακούστηκε με την έλευση του Γιάννη Αντωνίου, ωστόσο υπάρχει και δεύτερο εντός της ίδιας μέρας.

Παίκτης του Αιολικού είναι και επίσημα ο Γιάννης Αντωνόπουλος, που προέρχεται επίσης από τον Φωκικό της Football League. Ο 29χρονος ανασταλτικός μέσος, που αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός, είναι μαθημένος στον πρωταθλητισμό έχοντας κερδίσει στην καριέρα του την άνοδο με τη Λαμία από τη Football League προς τη Super League, αλλά και με τον Τύρναβο παλαιότερα από τη Γ' Εθνική στη Football League.

Πλέον, το ρόστερ του Αιολικού αποκτά βάθος και ο Δημήτρης Παπασπύρου μπορεί να καταστρώνει τα σχέδια του, έχοντας περισσότερες επιλογές. 

Η επίσημη ανακοίνωση: "Η διοίκηση του Αιολικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Αντωνόπουλου.

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος έπαιξε για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική με τον Τύρναβο (2011-2014), κατακτώντας στην τρίτη σεζόν και την άνοδο στη Football League. Ακολούθως αγωνίστηκε για 2,5 χρόνια με τη Λαμία στη Football League (2014-2017), καταφέρνοντας μια ακόμα άνοδο, αυτή τη φορά στη Super League. Φόρεσε επίσης τις φανέλες του Αστέρα Ιτέας (2017-2019, Γ' Εθνική) και της Αταλάντης (2019-20, Γ' Εθνική), ενώ φέτος αγωνιζόταν στον Φωκικό (2020-21, Football League).

Γιάννης, καλώς όρισες στην οικογένεια του Αιολικού!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey