«Ντρέπεται και η ντροπή κ. Ραγκούση!»

29/05/2021 - 20:59 Τελευταία τροποποίηση στις 29/05/2021 - 21:19

Αποστομωτική απάντηση έδωσε η διοίκηση του Αιολικού στον Βουλευτή Β' Πειραιά Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος έσπευσε με δήλωση του (διαβάστε την ΕΔΩ) να... συμπαρασταθεί στον Αίαντα Σαλαμίνας, σωματείο της εκλογικής του περιφέρειας, και σε όσα ανυπόστατα υποστηρίζουν στις ανακοινώσεις τους οι άνθρωποι του, μετά την ήττα με 2-0 στη Μυτιλήνη.

Οι διοικούντες τον Αιολικό δεν χαρίστηκαν στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας τον στη θέση του και για όσα δεινά προκάλεσε επί υπουργίας του το 2010 με τον Καλλικράτη και το τότε δόγμα του «Κάθε νησί, ένας Δήμος».

Αναλυτικά:

«Παρότι είχαμε αποφασίσει να μην ασχοληθούμε περισσότερο με τον αγώνα κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας, κρίνοντας πως έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες απαντήσεις, αφενός από τους ποδοσφαιριστές μας με τα δύο γκολ μέσα στο γήπεδο, αφετέρου από τη διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός με ισάριθμες ανακοινώσεις, αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε. 

Αιτία αποτελεί η δήλωση του Βουλευτή Β' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος υιοθετεί άκριτα τα όσα ανακριβή παπαγαλίζουν εδώ και μέρες οι άνθρωποι του Αίαντα Σαλαμίνας περί δήθεν επεισοδίων μετά τη λήξη του μεταξύ μας αγώνα. Συνηθισμένη πολιτική πρακτική για ψηφοθηρικούς λόγους. 

Ακόμα και η συστηματική διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων, όμως, έχει όρια. Όπως και η υπομονή μας. 

Χρειάζεται δε περίσσιο θράσος, ο άνθρωπος που καταδίκασε τη Λέσβο σε μια δεκαετία μαρασμού με τη -δικής του επινόησης- δημιουργία του ενιαίου δήμου - τέρατος, να προβαίνει σήμερα σε κενές περιεχομένου νουθεσίες για φανταστικά "γεγονότα" που δεν είδε κανείς, δεν καταγράφηκαν ποτέ και δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά.

Ντρέπεται και η ντροπή! 

ΑΕΠΣ Αιολικός»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey