Ψάχνει ένα θαύμα!

05/06/2021 - 12:47

Στην έδρα του Ακράτητου Άνω Λιοσίων δοκιμάζεται ο Αιολικός, στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 8ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Τα κρούσματα της Θύελλας Ραφήνας πήγαν... περίπατο, η ΕΠΟ δεν πήρε ποτέ τη δύσκολη απόφαση να αναβάλλει όλα τα παιχνίδια και μπροστά στο οικονομικό ρίσκο να καταβάλλει τα έξοδα σε όσες ομάδες ταξίδεψαν αναγκαστικά, η 11η Αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά σαν να μην υπήρξε ποτέ εστία κορονοιού ατη Ραφήνα, παρά τη δημόσια παραδοχή της διοίκησης της Θύελλας.

Από τη στιγμή λοιπόν που η ΕΠΟ διαμηνύει πως κρούσματα δεν υπήρξαν ποτέ, ο Δημήτρης Παπασπύρου και οι ποδοσφαιριστές του θα παίξουν κανονικά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, προσδοκώντας σε ένα θαύμα. Η διαφορά τερμάτων άλλωστε με τη Θύελλα Ραφήνας είναι εις βάρος των Μυτιληνιών και μάλιστα με 5 γκολ, καθιστώντας πολύ δύσκολο το έργο τους, δεδομένου ότι αντίπαλος της ομάδας της Ανατολικής Αττικής είναι ο ουραγός Πυθαγόρας Σάμου.

Αγωνιστικά, ο Αιολικός έχει και απώλειες αφού δεν βρίσκεται στην αποστολή ο Νέναντ Σρέσκοβιτς που ταξίδεψε εκτάκτως στη Σερβία, ενώ απουσιάζει επίσης ο τιμωρημένος Ζαχαρής, ο στρατευμένος Μαυράκης και οι τραυματίες Κατσίκης, Αργυρίου, Κέντρος και Πάσχος. Επιστρέφει ωστόσο μετά από καιρό, ο τερματοφύλακας Σπύρος Βρονταράς.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Νικολάου (Αθηνών), με βοηθούς τους Μουτάφη (Κυκλάδων) και Χρυσέλη (Ξάνθης).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey