Διαζύγιο με Παπασπύρου!

14/06/2021 - 18:05

Στην απόφαση να μη συνεχίσει με προπονητή τον Δημήτρη Παπασπύρου προχώρησε η διοίκηση του Αιολικού, που σε ανακοίνωσή της τον ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερε στο διάστημα της παραμονής του στον σύλλογο.

Ο Βοιωτός κόουτς προσλήφθηκε στις 29 Οκτωβρίου 2020, αντικαθιστώντας τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς στον πάγκο, μετά την ήττα από τον Αστέρα Βάρης (1-0). Ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία του στο εκτός έδρας ματς με το Κερατσίνι, ωστόσο η διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας του κορονοιού ανέτρεψε πολλά από τα σχέδια του για την ομάδα της Μυτιλήνης. Επέστρεψε στη Λέσβο για την επανέναρξη των προπονήσεων και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, κατακτώντας τη 2η θέση στον 8ο Όμιλο, ισόβαθμος της Θύελλας Ραφήνας. Μέτρησε 6 νίκες και μία ήττα, αυτή στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Πυλίου Κω, αποτέλεσμα που -όπως αποδείχθηκε- στέρησε από τον Αιολικό την πρωτιά, εξαιτίας της διαφοράς τερμάτων.

Πλέον οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, περιμένοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε Super League 2, Football League και Γ' Εθνική, προκειμένου να καταλήξουν στον αντικαταστάτη του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης του Αιολικού: 

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Παπασπύρου.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλε στην ομάδα μας αυτούς τους μήνες.

Σε μία αρκετά περίεργη αγωνιστική χρόνια είναι γεγονός ότι παλέψαμε από κοινού ως διοίκηση μαζί με το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, έχοντας ως στόχο να επαναφέρουμε τον Αιολικό στις επαγγελματικές κατηγορίες. Συνεχίζουμε να χτίζουμε τις βάσεις, ώστε η ομάδα μας να βρεθεί εκεί σύντομα.

Κόουτς, σου ευχόμαστε κάθε καλό στη συνέχεια της προπονητικής σου καριέρας και μακάρι να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας ψηλότερα.

Σε ευχαριστούμε για όλα!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ

ΑΕΠΣ Αιολικός»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey