Παπασπύρου: «Ήταν τιμή μου!»

15/06/2021 - 18:46 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2021 - 19:00

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της συνεργασίας του με τον Αιολικό, ο Δημήτρης Παπασπύρου θέλησε μέσω του «SL» να στείλει τις ευχαριστίες του, δείχνοντας πόσο πολύ δέθηκε με τον σύλλογο της Μυτιλήνης στο σύντομο -όπως αποδείχθηκε- πέρασμά του από τη Λέσβο.

«Θα ήθελα αρχικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του κ. Αντωνάκα για την τιμή που μου έκανε να δουλέψω σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους δουλέψαμε πολύ μέσα στο γήπεδο.

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν βέβαια και πολλοί αφανείς, τους οποίους ευχαριστώ που ήταν κοντά στην ομάδα και με βοήθησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο όλο αυτό το διάστημα. Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω και τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου που διαμέναμε αυτούς τους μήνες.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στους φιλάθλους μας που παρά την καραντίνα -κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια- ήταν με το δικό τους μοναδικό τρόπο πάντα δίπλα μας, αλλά και σε όλους εσάς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και σύντομα να πετύχει τον στόχο της. Γιατί είναι κρίμα ο Αιολικός να μη βρίσκεται σε ανώτερες κατηγορίες.» 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey