Karekos728x90

Μετρημένα βήματα...

Αν και στην ομάδα του Αιολικού δε βγάζουν προς τα έξω, ότι υπάρχει δραστηριότητα σε ότι αφορα το αγωνιστικό πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου, εν τούτοις οι διοικούντες κινούνται μεθοδικά, στο παρασκήνιο, ώστε να τα έχουν όλα έτοιμα τέλος του μήνα, που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις γα φέτος.

Μελετώντας πολύ προσεκτικά τον προϋπολογισμό της ερχόμενης σεζόν, στον Αιολικό φαίνονται αισιόδοξοι ως προς την επίτευξη των στόχων της ερχόμενης περιόδου.

Τόσο ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Φλωρίδης, όσο και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Παπαδόπουλος, συνομιλούν καθημερινά με ποδοσφαιριστές που πέρυσι αποτέλεσαν τον κορμό της ομάδας, ώστε να παραμείνουν μπροστάρηδες και φέτος. Παράλληλα, γίνονται συζητήσεις, ώστε να μπουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο παράγοντες με γνώση και εμπειρία στο χώρο, που θα έχουν όρεξη να προσφέρουν, αλλά και την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρουν στα ταμεία του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Γαβαλάς πήρε τη διαβεβαίωση, πως συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ομάδας και καταστρώνει τα πλάνα του. Ενδιαφέρον της ομάδας Μυτιλήνης προέκυψε για το νεαρό Μπαράκη, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Αστέρα Νίκης, ενώ προς την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού θα κινηθούν για τις περιπτώσεις των Μυτιληνιών Τρακέλλη και Λαμπράκη του Ολυμπιακού, αλλά και του Μπουρού του ΠΑΟΚ. Ανοικτό παραμένει πάντοτε, το θέμα του Ζαμπετάκη, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στη Θήβα και επιθυμεί τη μετάθεσή του σε μονάδα της Λέσβου, ώστε να βρίσκεται κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χίο. Ο Γαβαλάς επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις του τερματοφύλακα και του επιθετικού.

Σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις παικτών, αυτή τη στιγμή μόνο η περίπτωση του Τόλη Τσιανάκα φαντάζει οριστική, έπειτα από τέσσερις συνεχείς αγωνιστικές περιόδους στη Μυτιλήνη. Ο Λαρισαίος αμυντικός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας, κοντά στην πατρίδα του. Στην περίπτωση του Γιώργου Τσετιροκλή υπάρχει στασιμότητα και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, με την άφιξη του Καστοριανού μέσου στο νησί. Ο παίκτης, που βρέθηκε κοντά στην ΑΕΛΚ έπειτα από προσέγγιση της ομάδας της Λεκανοπεδίου, πολύ δύσκολα θα φύγει από τον Αιολικό, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία του να παραμείνει στο νησί και ο Δημήτρης Γαβαλάς τον θεωρεί στυλοβάτη της μεσαίας γραμμής. Ανάλογη εξέλιξη αναμένεται να έχει και η περίπτωση του Άκη Μιχαλάκη, για τον οποίο έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία οι άνθρωποι της ομάδας της Μυτιλήνης, με τους ομολόγους τους στον Αστέρα Νίκης.

Βανδή και Κοκκίνου από τον Αιολικό

 

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Αιολικό και το Δήμο Μυτιλήνης, η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου θα τραγουδήσουν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, στα πλαίσια του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2010, σε μια μοναδική συναυλία, που διοργανώνει ο ιστορικός ποδοσφαιρισκός σύλλογος της Μυτιλήνης. Τα έσοδα της συναυλίας θα ανακουφίσουν τους ανθρώπους της ομάδας, τη συγκεκριμένη περίοδο, όπου τα έξοδα είναι ιδιαιτέρως αυξημένα. Οι άνθρωποι του Αιολικού ήρθαν σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής και η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου. Εν τω μεταξύ, λίγες μέρες νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί από τον Αιολικό, ξανά σε συνεργασία με το Δήμο Μυτιλήνης, μια ακόμα συναυλία, των Stavento και της Ήβης Αδάμου, αυτή τη φορά στην Πλαζ "Τσαμάκια".

Elia-thalassa

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.