Το βάρος στον σέντερ φορ!

08/09/2021 - 10:51

Η αλήθεια είναι πως αν είχε ολοκληρωθεί θετικά το σίριαλ Χατζησάββα, ο Αιολικός θα είχε λύσει πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ελλείψει καθαρόαιμου σέντερ φορ. Όμως από τη στιγμή που εκείνος προτίμησε να φύγει από τη Μυτιλήνη μετά από μόλις 24 ώρες στο νησί, ξελογιασμένος από την πρόταση του Ηρόδοτου και υπό το ασφυκτικό πρέσινγκ της συζύγου του, ο Αιολικός βρέθηκε ξανά σε αναζήτηση επιθετικού.

Για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, η επιλογή σέντερ φορ δεν είναι απλή υπόθεση. Ο Κρητικός κόουτς έχει ψάξει αρκετά την εγχώρια αγορά και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ο Αιολικός βρέθηκε πολύ κοντά σε μια μεταγραφή που θα έκανε αίσθηση. Αρχικά με τον Δημήτρη Γκούρτσα, ο οποίος είχε πάρει όμως την απόφαση να μείνει στις Σέρρες και μοιραία να σταματήσει το ποδόσφαιρο ή ακόμα και με τον Θανάση Κανούλα, που προτιμά τη Super League 2 από τη Γ' Εθνική.

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, ο Αιολικός «σκαλίζει» πλέον και τη διεθνή αγορά προσπαθώντας να βρει τον φορ περιοχής, που θα ολοκληρώσει τη γραμμή κρούσης του. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Μπρούνο Μπραχίμα Κονέ από την Ακτή Ελεφαντοστού, με θητεία στη χώρα μας τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά ούτε σε αυτή την περίπτωση υπήρξε happy end.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", ωστόσο, η αναμονή πλησιάζει προς το τέλος της, αφού οι άνθρωποι του Αιολικού έχουν εντοπίσει τον εκλεκτό τους για την επίθεση και σύντομα αναμένονται εξελίξεις, με την επιστροφή του Τζιμ Αντωνάκα από την Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

Εξάλλου, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης επιθυμεί άμεσα την ολοκλήρωση του ρόστερ, προκειμένου στις εβδομάδες που ακολουθούν να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές και η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής, που πηγαίνει προς τα πίσω με πιθανότερες ημερομηνίες είτε τις 26 Σεπτεμβρίου είτε τις 3 Οκτωβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey