Φιλικό με Διαγόρα στην Αγία Παρασκευή

11/09/2021 - 11:07 Τελευταία τροποποίηση στις 11/09/2021 - 12:47

Μία εβδομάδα μετά τον πρώτο επίσημο αγώνα του στη φετινή σεζόν και τον αποκλεισμό από τον Πανελευσινιακό στο Κύπελλο Ελλάδας, ο Αιολικός θα δώσει και το πρώτο του... φιλικό προετοιμασίας, δείγμα της καθυστέρημένης έναρξης των προπονήσεων, που δεν επέτρεψε στην ομάδα της Μυτιλήνης να ταξιδέψει (ακόμα) εκτός νησιού για κάποια δυνατά τεστ, όπως πέρυσι.

Ο Αιολικός θα αγωνιστεί στην Αγία Παρασκευή απέναντι στον Διαγόρα (17:30) και ο Μανώλης Παπαματθαιάκης θα πάρει έτσι μια μικρή γεύση από το λεσβιακό ποδόσφαιρο σε τοπικό επίπεδο. Προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού άπαντες είναι στη διάθεση του Κρητικού κόουτς, ο οποίος αναμένεται να δώσει χρόνο συμεμτοχής σε όλους τους παίκτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών συμμετέχει και ο Σεκού, που πήρε συμμετοχές πριν δύο χρόνια στη Γ' Εθνική και έχει δικαίωμα να βρίσκεται στο ρόστερ, δίχως να καταλαμβάνει θέση ξένου, με το καθεστώς του πρόσφυγα.

Ντεμπούτο θα κάνει ο νεοαποκτηθείς Πάτας, τον οποίο συνοδεύουν πολύ καλές κριτικές ως προς το χτίσιμο του παιχνιδιού από την άμυνα.

Ως προς τον επιθετικό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αιολικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον εκλεκτό του από το εξωτερικό, ο οποίος αναμένεται στη Μυτιλήνη την προσεχή Τρίτη.

Για τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής το φιλικό αυτό έρχεται αρκετά νωρίς, δεδομένης της ολιγοήμερης προετοιμασίας του, ωστόσο τα συμπεράσματα θα είναι εξίσου χρήσιμα σε μια χρονιά με ξεκάθαρο πρωταγωνιστικό στόχο, την επιστροφή στη Γ' Εθνική. απόντες από το σημερινό φιλικό θα είναι πάντως για διαφορετικούς λόγους οι Στρατής Καφαλούκος, Μιχάλης Ελευθερίου, Αχιλλέας Κατσαρός, Δημήτρης Παρέλλης και Χρήστος Τάκας, εν αναμονή της συνέχισης της μεταγραφικής της ενίχσυσης στη μεσαία γραμμή με παίκτη έκπληξη!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:30 στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey