Όλα μηδέν στην Αγία Παρασκευή

11/09/2021 - 19:15

Στο 0-0 έμειναν Αιολικός και Διαγόρας στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, με την ομάδα της Μυτιλήνης να προβληματίζει επιθετικά απέναντι στην κλειστή άμυνα των γηπεδούχων.

Ο φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε σε δυο 35λεπτα ημίχρονα, έχοντας προπονητικό χαρακτήρα.

Ο Αιολικός είχε την υπέροχη, κυκλοφορώντας την μπάλα, αλλά δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης χρησιμοποίησε 17 παίκτες, ωστόσο παρά τις αλλαγές, δεν κατάφερε να βρει γκολ.

Ο Κουρούπης είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ στην πιο αξιοσημείωτη στιγμή του αγώνα, ενώ ένα ακόμα σουτ του αριστερού μπακ του Αιολικού απομάκρυνε ο Κουμπάς.

Προβλημάτισε ο Αιολικός αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στο μικρό γήπεδο, ενώ από την άλλη μεριά ο Διαγόρας πήρε άριστα τακτικά, έχοντας ως μοναδική επιδίωξη να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Δ. Γαβαλάς): Κουμπάς, Σαλταμάρας, Τριλιανός, Μουτζούρης, Ευαγγελέλλης, Καραδημητράκης, Διακορώνας, Παρέλλης, Χατζέλλης, Σοφιάνης, Βέντος

Έπαιξαν και οι: Δρακούλης, Ψωμάς, Καραγιάννης, Ζαφειριάδης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Βρονταράς (46’ Ζαχαρής), Κουρούπης, Πάτας, Νικολάου, Αγριμάκης (46’ Κρητικός), Κούβελιτς, Γιουκαρής, Τακίδης (46’ Πελίνο), Αποστολόπουλος (46’ Πινέιρο), Λαμπράκης (46’ Παπιομίτογλου), Πρωτούλης (46’ Κόρνεφ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey