Παραχώρησε Μπάρκα σε RUSH Αναγέννηση Γέρας

16/09/2021 - 18:01

Σε μια αρκετά δυνατή προσθήκη η RUSH Αναγέννηση Γέρας απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Χρήστο Μπάρκα από τον Αιολικό.

Ο νεαρός αμυντικός, παρότι αρχικά βρισκόταν στο σχεδιασμό του Μανώλη Παπαματθαιάκη, συμφωνήθηκε τελικά να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου με τους Γεραγώτες, αφού λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατό να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Αιολικού.

Ο Μπάρκας βολιδοσκοπήθηκε από αρκετές ομάδες της κατηγορίας, που στο πρόσωπο του έβλεπαν μια εξαιρετική περίπτωση για το κέντρο της άμυνας τους. Άλλωστε, ο 21χρονος αμυντικός είχε γεμάτες χρονιές στη Γ’ Εθνική και μάλιστα ως βασικός με τους κυανόλευκους, αποτελώντας μια άκρως αξιόλογη μεταγραφή για κάθε ομάδα της Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο, όμως, είχε η διοίκηση Αντωνάκα και ο Αιολικός, που συζήτησαν με τον Μπάρκα και αποφάσισαν να παραχωρηθεί στη RUSH Αναγέννηση Γέρας, με σκοπό να παρακολουθείται στενά αγωνιζόμενος σε ένα σύλλογο με τον οποίο υπάρχουν άριστες σχέσεις.

Εξάλλου ο δίαυλος Αιολικού - RUSH Αναγέννησης Γέρας λειτουργεί εξαιρετικά τόσο σε επίπεδο ακαδημιών, όσο και στην πρώτη ομάδα με αρκετούς ποδοσφαιριστές των Μυτιληνιών να ενισχύουν και πέρυσι την ομάδα της Γέρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey