Προδιαγεγραμμένο τέλος με Μπουντόπουλο

22/09/2021 - 16:03

Ο Γιώργος Μπουντόπουλος μπορεί να είχε ανακοινωθεί από τον Αιολικό το καλοκαίρι, όμως τελικώς δεν θα φορέσει τη φανέλα των Μυτιληνιών, συνεχίζοντας την καριέρα του στον ΠΑΟ Ρουφ. To "SL" σας είχε ενημερώσει σχετικά τις προηγούμενες ημέρες.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν ένα από τα δυνατά ονόματα που ανακοινώθηκαν επισήμως από τη διοίκηση των Μυτιληνιών, ωστόσο διαδοχικές καθυστερήσεις στην άφιξή του στο νησί οδήγησαν σε ναυάγιο.

Μοναδική παρουσία του παίκτη στις υποχρεώσεις της ομάδας ήταν όταν πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στην Αθήνα, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια εκείνος στάθηκε άτυχος, αφού τις επόμενες ημέρες νόσησε και αναγκάστηκε να παρατείνει την παραμονή του στην πρωτεύουσα, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να έχει ξεκινήσει ήδη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τελικώς, παρά το ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αποφασίστηκε να μην προχωρήσουν μαζί τη φετινή σεζόν και έτσι ο παίκτης βρέθηκε ξανά ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά, πριν ο ΠΑΟ Ρουφ τον προσθέσει στη δύναμή του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey