Να ξεκινήσει με νίκη!

25/10/2021 - 11:10 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2021 - 11:21

Πρεμιέρα στη Γ' Εθνική για τον Αιολικό, που υποδέχεται το μεσημέρι στις 15:00 το Κερατσίνι για την 1η Αγωνιστική του 6ου Ομίλου.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θέλει να μπει με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον αντιμετώπισε και στη διάρκεια της προετοιμασίας, έστω και σε φιλικό ματς 45 λεπτών (νίκη με 0-1).

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης γνωρίζει πολύ καλά τη σπουδαιότητα του αγώνα, έχοντας προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Στην προσπάθειά του αυτή ο Αιολικός θα έχει δύο απουσίες, λόγω γραφειοκρατίας και μία εξαιτίας τιμωρίας. Ο λόγος για τους Ντούσαν Κούβελιτς και Τόμας Πελίνο, τα δελτία των οποίων ακόμη εκκρεμούν από την ΕΠΟ, περιορίζοντας τις λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά και τον Λευτέρη Ζαχαρή που κουβαλάει ποινή από πέρυσι.

Κανονικά ωστόσο θα βρίσκονται στην αποστολή τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, ο Ζαν Φρανσουά Εμπουμπά, ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, αλλά και ο Πέτρος Γόμος.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Γιώργος Φωστέρης, Γιάννης Κουλοχέρης και Στέφανος Κυριακόπουλος από την Ανατολική Αττική. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Κορτέσης (Αθηνών).

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε LIVE Streaming από το κανάλι του Αιολικού στο ELEVEN.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey