Τέλος καλό, όλα καλά!

25/10/2021 - 17:37 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2021 - 21:15

Ο Αιολικός αγχώθηκε αρκετά στην πρεμιέρα πρωταθλήματος απέναντι στο Κερατσίνι, αλλά λυτρώθηκε στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα, πανηγυρίζοντας μια δίκαιη νίκη με σκορ 2-0. Έτσι, η ομάδα της Μυτιλήνης μπήκε με το δεξί στον αγωνιστικό μαραθώνιο της Γ' Εθνικής, όπου και φέτος μοναδικός στόχος είναι η άνοδος.

Παρά το γεγονός πως οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να βρουν γκολ, με αποτέλεσμα το Κερατσίνι να αποκτά καλύτερη ψυχολογία όσο περνούσε η ώρα, κρατώντας τον Αιολικό μακριά από την περιοχή του στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους.

Ο Αποστολόπουλος είχε δοκάρι στο 21ο λεπτό, ενώ ο Αιολικός έχασε πολύ καλές ευκαιρίες επίσης σε σουτ των Αγριμάκη (26'), Αποστολόπουλου (35') και Εμπουμπά (43'), πηγαίνοντας άσφαιρος στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, παρά τις αλλαγές και την είσοδο των Μουζακίτη - Πινιέιρο η ομάδα του Παπαματθαιάκη δυσκολευόταν αρκετά στην ανάπτυξη, αφού η αλλαγή συστήματος δεν απέδωσε. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε ξανά εσωτερικές αλλαγές, επιστρέφοντας στην αγαπημένη του τριάδα στην άμυνα και ο Αιολικός έμοιαζε να ψάχνει μια στημένη φάση για να βρει τη λύση. Και τη βρήκε στο 79ο λεπτό με τον σπεσιαλίστα στα φάουλ Θεόφιλο Κουρούπη, που εκτέλεσε συρτά και πανέξυπνα στην απέναντι γωνία, ακοράροντας το 1-0.

Με το υπέρ του σκορ, ο Παπαματθαιάκης που μέχρι εκείνο το σημείο σκεφτόταν ακόμα και να ρίξει δεύτερο επιθετικό στο ματς, αντικατέστησε τον μαχητικό Εμπουμπά με τον Πρωτούλη κι εκείνος δεν τον απογοήτευσε, δίνοντας την ασίστ στο 93' στον Πινιέρο, που με ένα άπιαστο σουτ έγραψε το τελικό 2-0. 

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (M. Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Πάτας, Κρητικός, Τακίδης (46' λ.τρ. Μουζακίτης), Γιουκαρής, Νικολάου, Αποστολόπουλος (90' Παπιομίτογλου), Εμπουμπά (82' Πρωτούλης), Λαμπράκης (59' Πινιέιρο)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Χριστόπουλος): Πίνης, Παϊκόπουλος, Κωνσταντινίδης, Φράρος (73' Λαζάρου), Μενδρινός, Αγγελάκης, Σερμάδι (81' Λούβης), Ντουνιάς, Τσανιδάκης, Κρέσιτς (63' Πανίδης), Μπάτσι

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 6ου Ομίλου στη Γ' Εθνική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey