«Αυτή είναι μόνο η αρχή!» [vid]

25/10/2021 - 20:50 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2021 - 21:35

Ο προπονητής του Αιολικού Μσνώλης Παπαματθαιάκης εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νίκη, αλλά και στενοχωρημένος για τον τραυματισμό του Τακίδη, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με το Κερατσίνι (2-0).

Μιλώντας για το ματς, ανέφερε πως «Η νίκη επισκιάζεται από τον τραυματισμό του Γιώργου. Εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας. Σε ότι αφορά το ματς, το παράδοξο είναι ότι πετύχαμε τα γκολ στο κακό μας δεύτερο ημίχρονο, παρότι στο πρώτο 45λεπτο δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Το ζητούμενο είναι πάντως να προσθέτουμε τους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή μας. Αγχωθήκαμε, ειδικά χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Δεν μας βγήκε η αλλαγή συστήματος, γι' αυτό επιστρέψαμε στην αρχική μας διάταξη, που μας ταιριάζει καλά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Η ομάδα είναι φτιαγμένη για να φτάσει ψηλά. Εύχομαι, επειδή σήμερα δεν είδα πολύ κόσμο στο γήπεδο, στο τελευταίο ματς εδώ να είναι γεμάτες οι κερκίδες.»

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Τάκη Χριστόπουλου (Κερατσίνι) και Μανώλη Παπαματθαιάκη (Αιολικός) στην κάμερα της Aio1Media:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey