Αδίκησε τον εαυτό του!

29/11/2021 - 19:16 Τελευταία τροποποίηση στις 29/11/2021 - 20:22

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Αιολικός στην έδρα του Αίαντα Σαλαμίνας, για την 6η Αγωνιστική του 6ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική, βάζοντας κυριολεκτικά τα χέρια του και βγάζοντας τα μάτια του.

Η ομάδα της Μυτιλήνης προηγήθηκε στο 19’ με παλικαρίσιο γκολ του Εμπουμπά, που άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα, πραγματοποιώντας για 40 λεπτά μια ώριμη εμφάνιση, δίχως να έχει απειληθεί από τον αντίπαλο της.

Στο 41’ όμως ο Ραφαήλ Γιουκαρής έπεσε στην… παγίδα της πρόκλησης, ανοίγοντας διάλογο με την κερκίδα, αντικρίζοντας απευθείας κόκκινη κάρτα και αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Κούβελιτς δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα και έγινε αναγκαστική αλλαγή στην ανάπαυλα, με τον Παπαματθαιάκη να χάνει και τα δυο αμυντικά του χάφ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Αίας είχε δοκάρι με τον Βύρη (47’) και στο 57’ ο Μεζίνι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, μετά από σέντρα του Τζαφέρι στο πρώτο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή, αλλά ο Βρονταράς απέκρουσε τετ α τετ.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Αιολικός προσπάθησε να βρει δεύτερο γκολ, παίζοντας επικίνδυνα την κόντρα επίθεση, αλλά σε τρεις περιπτώσεις δεν κατάφερε να μεταφέρει σωστά την μπάλα στην αδύναμη  πλευρά, αφήνοντας αναξιοποίητα τα ανεβάσματα του Αποστολόπουλου. Σε μια από τις καλές ευκαιρίες των παικτών του Παπαματθαιάκη, ο Κρητικός σούταρε πάνω στα σώματα από πλεονεκτική θέση (81’).

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Μυτιλήνης  ήταν εκείνη που κυνηγούσε τη νίκη, με τον Αίαντα σε παθητικό ρόλο, αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος, παρά τις εκτελέσεις στημένων φάσεων, τόσο από κόρνερ όσο και από φάουλ.

Αξίζει να σημειωθεί ο τραυματισμός του Μεγαλοοικονόμου στο 68ο λεπτό, που έπεσε με δύναμη στο τοιχίο, κοντά στο σημείο του κόρνερ, χτυπώντας στο κεφάλι. Ο ποδοσφαιριστής του Αίαντα έμεινε τουλάχιστον για 45 λεπτά στο έδαφος, περιμένοντας να έρθει ασθενοφόρο στο γήπεδο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Καλή η διαιτησία του Αλιάγα, που είχε άψογη συνεργασία με τους βοηθούς του, Τσαγανού και Μανούρα (Δυτικής Αττικής).

Συνθέσεις:

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Δημήτρης Καλύκας): Μανωλικίδης, Τζαφέρι, Λιάτος (46' Ζότο), Μεγαλοοικονόμου (68' λ. τρ. Νόνης), Μπανούσης, Ζαφειρίδης, Λέκκας, Κατίδης (73' λ. τρ. Θεοχάρης), Μπέκος, Σαρρηγιάννης (56' Μεζίνι), Βύρης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Πάτας, Τακίδης, Μουζακίτης (63' Λαμπράκης), Γιουκαρής, Αποστολόπουλος, Παπιομίτογλου (63' Πινιέιρο), Κούβελιτς (46' Κρητικός), Εμπουμπά (93' Πρωτούλης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey