Για μια νέα αρχή με Γιακαλή!

03/12/2021 - 21:52

Όλα έτοιμα για τον σαββατιάτικο αγώνα (18:00) -λόγω της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου- ανάμεσα σε Αιολικό και ΑΟ Πυλίου Κω για την 7η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο αγώνας θα γίνει με προβολείς και θα είναι μόλις ο δεύτερος επίσημος αγώνας που θα διεξαχθεί βράδυ μετά τον αγώνα με τη Λαμία στο κύπελλο τον Οκτώβριο του 2019.

Αγωνιστικά, η ομάδα απο την Κω βρίσκεται μια θέση κάτω από τον Αιολικό, με 10 βαθμούς. Στόχος για τον ΑΟ Πυλίου είναι να αφήςει πίσω τη βαριά ήττα με 1-4 στην Κω απο τον Πανελευσινιακό, αλλά και την ήττα με 1-0 απο την Θύελλα Ραφήνας.

Για τον Αιολικό δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας άλλων βαθμών, αφού οι δυο σερί ισοπαλίες με Θύελλα Ραφήνας και Αίαντα Σαλαμίνας έχουν φέρει την ομάδα με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Θοδωρής Γιακαλής, μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Παπαματθαιάκη, θα κοουτσάρει ως υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο του Αιολικού, περιμένοντας ως την τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση των Κούβελιτς και Βρονταρά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Εκτός αποστολής είναι ο Πέτρος Γόμος, που έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου και ο τιμωρημένος Γιουκαρής, που θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική από τις δυο της τιμωρίας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μαυραντωνακης από τον σύνδεσμο Χίου.

Ρεπορτάζ Χρήστος Τσάτσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey