Πήρε ό,τι του άξιζε!

11/12/2021 - 17:39 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2021 - 18:28

Ένας αποδεκατισμένος Αιολικός πραγματοποίησε τη χειρότερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και μοιραία ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Προοδευτικής, για την 8η Αγωνιστική του 6ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική. 

Τα τρία θετικά κρούσματα, η τιμωρία του Γιουκαρή, αλλά και οι τραυματισμοί στέρησαν βασικές επιλογές από τον Θοδωρή Γιακαλή, που πέραν των Λαμπράκη, και Ζαχαρή είχε μόνο παίκτες κάτω των 20 ετών στον πάγκο χωρίς καν να συμπληρώνει 20άδα.

Το ματς στράβωσε από νωρίς για την ομάδα της Μυτιλήνης, που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3ο λεπτό με γκολ του Τσαφταρίδη, σε μια φάση που η Προοδευτική εκμεταλλεύτηκε διαδοχικά λάθη της άμυνας, βαζοντας στη μέση τον Τακίδη που είχε βγει να μαρκάρει στα άκρα. Ο Αιολικός συνέχισε να εμφανίζει αδυναμίες ανασταλτικά, παίζοντας με νευρικότητα και από ακόμα ένα λάθος έξω από την περιοχή του, αυτή τη φορά από τον Νικολάου, προήλθε και το 2-0 με σκόρερ σε κενή εστία τον Κυριαζή στο 26’. Το τελικό 3-0 γράφτηκε από την άσπρη βούλα με εκτέλεση πέναλτι του Μακρυγιάννη στο 51ο λεπτό, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Βρονταράς αρκετά πλαγιά στο όριο της περιοχής.

Ο Αιολικός προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής, όμως ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Λαμπράκη (77’) απέκρουσε σε κόρνερ ο Χαλκίδας, ενώ μια κεφάλια του Νικολάου (80’) κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Προοδευτικής.

Στα τελευταία λεπτά πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αιολικού ο νεαρός Μιχάλης Αναγνώστου.

Το τελικό 3-0 κρατά σε απόσταση τον Αιολικό από την κορυφή της βαθμολογίας, δημιουργώντας και… κακό προηγούμενο λόγω του εύρους του σκορ σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.

Συνθέσεις:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (66’ Νομικός), Μακρυγιάννης (53’ Μακρίδης), Κυριαζής (78’ Τσιάβος), Θεοδωρίδης (78’ Γκίνος), Όμο

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Βρονταράς, Αγριμάκης (89’ Αναγνώστου), Κουρούπης, Κρητικός, Κούβελιτς, Νικολάου, Παπιομίτογλου (57’ Λαμπράκης), Τακίδης, Εμπουμπά, Αποστολόπουλος, Πινέιρο (56’ Πρωτούλης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey