«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη!»

11/12/2021 - 19:18 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2021 - 19:26

Πικραμένος από την ήττα στην Προοδευτική εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Θόδωρος Γιακαλής.

Μιλώντας στο «SL» τόνισε: «Δεχθήκαμε πολύ νωρίς το πρώτο γκολ και ενώ προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε μετά το 1-0, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού σε μια ομαδική αδράνεια δεχθήκαμε και το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι συζητήσαμε με τα παιδιά για το πώς πρέπει να αντιδράσουμε, ήρθε πολύ γρήγορα και το πέναλτι με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε παρά την προσπάθεια μας να πετύχουμε κάτι καλύτερο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, γιατί είχαν να διαχειριστούν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με τρία θετικά κρούσματα την τελευταία στιγμή, τα οποία λιγόστεψαν τις επιλογές μας.

Είναι μια βαριά ήττα σε ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι για τον σύλλογο μας. Οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο του Αιολικού. Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, αλλά στο ποδόσφαιρο παίρνεις συνήθως αυτό που αξίζεις και εμείς σήμερα αξίζαμε να ηττηθούμε. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Συγχαρητήρια στην Προοδευτική για τη σημερινή δίκαιη νίκη της.

Οφείλουμε να μαζέψουμε τα προβλήματα μας, δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε σε αυτή την ήττα, γιατί ακολουθεί ένας τελικός την Κυριακή στην έδρα μας, χωρίς να υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πλην της νίκης.

Εύχομαι στα παιδιά που περνούν αυτή τη δοκιμασία του κορονοϊού, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψουν γρήγορα κοντά μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey