Με Γιακαλή στο τιμόνι και επίσημα!

20/12/2021 - 17:08 Τελευταία τροποποίηση στις 20/12/2021 - 17:38

Τη μονιμοποίηση του Θόδωρου Γιακαλή στη θέση του πρώτου προπονητή ανακοίνωσε ο Αιολικός, επιβραβεύοντας τον μέχρι πρότινος υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας, δίνοντάς του την ευκαιρία να οδηγήσει τους "κυανόλευκους" στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2013-14 που Μυτιληνιός προπονητής θα κάθεται στην άκρη του πάγκου του Αιολικού. Τελευταίος ήταν ο Γιώργος Κομνηνός, με τον οποίο επιτεύχθηκε η επιστροφή της ομάδας από το τοπικό στη Γ' Εθνική.

Ο Γιακαλής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και αποτελεί έναν εκ των πιο "διαβασμένων" προπονητών της Λέσβου. Το γεγονός ότι ήταν μέχρι πρότινος βοηθός του Παπαματθαιάκη, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την ομάδα, μέτρησε καταλυτικά στην απόφαση του Τζιμ Αντωνάκα, ο οποίος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την μονιμοποίηση του Θόδωρου Γιακαλή στη θέση του προπονητή της ομάδας μας.

Ο 45χρονος κόουτς γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και κατέχει δίπλωμα προπονητικής UEFA A.

Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες του νησιού όπως Θύελλα Πηγής, Αστέρα Νίκης, Κεραυνός Αφάλωνα, Προοδευτική Σκ. Καλλονής, Ερμής Παμφίλων, RUSH Αναγέννηση Γέρας και ΑΟ Μεσοτόπου, με τον οποίο αναδείχθηκε μάλιστα Κυπελλούχος ΕΠΣ Λέσβου την περίοδο 2019-20, ενώ μέχρι πρότινος ήταν βοηθός προπονητή, αλλά και υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας μας σε τρεις αγώνες.

Θοδωρή, είναι χαρά μας που ανήκεις στην οικογένεια του Αιολικού και συνεχίζουμε μαζί!

Σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey