Στις 23/3 η απόφαση για την έφεση

15/03/2011 - 14:59

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δε συνεδρίασε σχετικά με την έφεση που είχε καταθέσει ο Αιολικός, κατά της πρωτόδικης απόφασης αναφορικά με τα επεισόδια στο ματς με το Φωστήρα, για τα οποία είχε επιβληθεί στην ομάδα της Μυτιλήνης χρηματική ποινή ύψους 7.500€. Λόγω φόρτου εργασίας, η απόφαση θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 23 Μαρτίου.

Από την πλευρά του Αιολικού εκφράζεται αισιοδοξία, ότι θα υπάρξει αισθητή μείωση του προστίμου ή ακόμα και εξάλειψη του, από τη στιγμή που ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας, Δημήτρης Βαγιάκος, κατέθεσε και συμπληρωματικό υπόμνημα, παραθέτοντας τα βίντεο από τα όσα συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου και στα οποία φαίνεται καθαρά, ότι οι παίκτες του Αιολικού δεν είχαν καμία απολύτως συμμετοχή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Φωστήρας που πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 10.000€ και μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από την εκδίκαση της δικής του έφεσης, θα πληρώσει μόνο 2.500€, ενώ εξέτισε ήδη τη μία αγωνιστική χωρίς φιλάθλους στο κυριακάτικο ματς με το Περιστέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey