Αιολικός και στην Αμερική!

06/01/2022 - 15:57 Τελευταία τροποποίηση στις 06/01/2022 - 16:17

Στη δημιουργία του Aiolikos FC USA Rush προχώρησε ο Τζιμ Αντωνάκας και οι συνεργάτες του στη Northeast Rush των ΗΠΑ, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο το brand name του συλλόγου της Λέσβου.

Με καταγωγή από το Πλωμάρι, ο ισχυρός άνδρας των "κυανόλευκων" κρατούσε εδώ και χρόνια δεσμούς με το νησί και όταν πριν από σχεδόν 2,5 χρόνια αποφάσισε να αναλάβει τις τύχες του ιστορικού συλλόγου της Μυτιλήνης, λίγοι περίμεναν ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ο Αιολικός θα είχε αποκτήσει φίλους και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Aiolikos FC USA Rush θα λάβει μέρος την Άνοιξη στο NISA Nation League και μάλιστα η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τα ξημερώματα τη νέα αυτή προσθήκη στη λίγκα.

Τα οφέλη από την επέκταση αυτή του Αιολικού στις ΗΠΑ αναμένεται να είναι αρκετά, αφού με αυτόν τον τρόπο συστήνεται ο σύλλογος σε μια τεράστια δεξαμενή παικτών, προσφέροντας το ευρωπαϊκό μονοπάτι που αναζητούν πολλοί ταλαντούχοι Αμερικανοί ποδοσφαιριστές, προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρο μιας καριέρας στην Ευρώπη.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε το επόμενο διάστημα και αρκετούς παίκτες να κάνουν το ίδιο ταξίδι, από την... ανάποδη, φεύγοντας από την Ελλάδα ώστε να ενισχύσουν τον Aiolikos FC USA Rush στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο NISA Nation League!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζιμ Αντωνάκας βρίσκεται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ, περνώντας οικογενειακά τις μέρες των εορτών, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αιολικού στη Γ' Εθνική, που προς το παρόν πήραν... αναβολή λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης "Όμικρον".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey