Και Σουβατζόγλου στα μετόπισθεν!

09/01/2022 - 20:36 Τελευταία τροποποίηση στις 09/01/2022 - 20:36

Νέα προσθήκη στο ρόστερ του Αιολικού με τον 21χρονο Χάρη Σουβατζόγλου να έρχεται σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου και να αποτελεί πλέον παίκτη των Μυτιληνιών.

Πρόκειται για υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, που βλέπει τον κόσμο από τα 193 εκατοστά και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Χαραυγιακό (Γ' Εθνική - 5ος Όμιλος) με 7 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πέρυσι έπαιξε στον Παναιγιάλειο, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο με την Αγία Παρασκευή στην Α' ΕΠΣΑ.

Στον Αιολικό δείχνουν αποφασισμένοι να δημιουργήσουν βάθος στο ρόστερ, κινούμενοι πολύ προσεκτικά στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας ποδοσφαιριστές που -όπως και στην περίπτωση του Κονδύλη- έχουν δίψα για διάκριση και επιθυμούν να εξελιχθούν, παράλληλα με τον σύλλογο.

Η επίσημη ανακοίνωση: 

"Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χάρη Σουβατζόγλου.

Ο 21χρονος (3/6/2000) κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στον Χαραυγιακό, μετρώντας 7 συμμετοχές στον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στην ίδια κατηγορία φόρεσε επίσης τη φανέλα του Παναιγιαλείου (2020-21), ενώ έχει αγωνιστεί και δύο σεζόν στην Α’ ΕΠΣΑ με την Αγία Παρασκευή.

Χάρη, καλώς ήρθες στον Αιολικό!

Σου ευχόμαστε πολλές αγωνιστικές επιτυχίες και μια υγιή σεζόν."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey