Σπ. Βρονταράς | Η ήρεμη δύναμη του Αιολικού

10/01/2022 - 16:41

Ο εκ των αρχηγών του Αιολικού αποτελεί τον ποδοσφαιριστή με το πιο γεμάτο βιογραφικό του φετινού ρόστερ της ομάδας, ανοίγοντας την καρδιά του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σε μια από τις λιγοστές του συνεντεύξεις.

Ξεκίνησε από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης και ακολούθως μετακόμισε στην Κομοτηνή, όπου για μια εξαετία (2004-2010) έζησε τα πάντα με τον Πανθρακικό παίζοντας από τη Δ’ Εθνική ως τη Super League. Μεταγράφηκε στην Ξάνθη και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Φωκικό και Παναχαϊκή, πριν επιστρέψει στον Πανθρακικό για ένα ακόμα πέρασμα από τη μεγάλη κατηγορία. Κέρκυρα, Απόλλων Καλαμαριάς, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή και Καβάλα ήταν οι επόμενοι σταθμοί του, πριν έρθει το 2019 στον Αιολικό. Στη Μυτιλήνη βρίσκεται για τρίτη σερί σεζόν, αποτελώντας βασικό πυλώνα της ομάδας μας.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα μετράει 6 ανόδους, εκ των οποίων οι πέντε είναι σε επαγγελματικές κατηγορίες (3 με Πανθρακικό, 1 με Κέρκυρα και 1 με Παναχαϊκή).

Έχει συμμετάσχει στο All Star Game του 2009, μεταξύ Ελλήνων και Ξένων, που διοργανώθηκε στη Λάρισα, αποτελώντας μια από τις πιο δυνατές αναμνήσεις του στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, όχι μόνο είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό πέναλτι, αλλά απέκρουσε και τα περισσότερα, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο!

Μιλώντας για τον Αιολικό…

«Ένας από τους λόγους που ήρθα ήταν το brand name και η ιστορία του Αιολικού, γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή η ομάδα θα πρέπει να ανέβει κατηγορία και να αλλάξει επίπεδο μετά από τόσα χρόνια στη Γ’ Εθνική.»

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο www.aiolikos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey