Πάνοπλος εν όψει Εθνικού

18/01/2022 - 19:49 Τελευταία τροποποίηση στις 18/01/2022 - 19:57

Έναν πρόωρο τελικό καλούνται να δώσουν στον Αιολικό αύριο το μεσημέρι (19/1, 13:00), αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Εθνικό στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του 6ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική, που ολοκληρώνει και τον Α’ Γύρο.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ταξιδεύει χωρίς απουσίες για το ντέρμπι στο Γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, στοχεύοντας στο τρίποντο βαθμών που θα την κρατήσει εντός στόχων και θα καλύψει κάποια από τις εκτός προγράμματος γκέλες της στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Θόδωρος Γιακαλής είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, με την 20αδα πλέον να αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες.

Από την άλλη μεριά οι Πειραιώτες έρχονται από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων έχοντας να γευτούν την ήττα από τις 7 Νοεμβρίου, όταν ηττήθηκαν με 2-0 στην Κω από τον ΑΟ Πυλίου. Ωστόσο, η μέτρια εμφάνιση κόντρα στο Κερατσίνι (παρά την αγχωτική νίκη με 0-1) προκάλεσε τριγμούς, που οδήγησαν στην απομάκρυνση του Θεόφιλου Καλύβα από τον πάγκο.

Ο Εθνικός απέκτησε τον νεαρό τερματοφυλακα Χρήστο Κούμπουλα, τον επιθετικό Δημήτρη Ηλιόπουλο και τον μέσο Βάντερσον, όμως στερείται ως το τέλος της σεζόν τους τραυματίες Κακοσίμο και Πάππο λόγω ρήξης χιαστών.

Ο αγώνας θα κάνει σέντρα στη 1 το μεσημέρι και θα τον διαιτητεύσουν οι Φωκάς (Αχαΐας), Σούζας (Αιτωλοακαρνανίας) και Ζούλης (Αχαΐας).

Ρεπορτάζ / Χρήστος Τσάτσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey