Αυτοκαταστροφικός μεν, ανυπεράσπιστος δε!

19/01/2022 - 16:13 Τελευταία τροποποίηση στις 19/01/2022 - 16:33

Την ήττα με 4-1 γνώρισε ο Αιολικός στην έδρα του Εθνικού, σε ένα ματς που χάλασε από τα πρώτα δευτερόλεπτα λόγω της αποβολής του Ζαχαρή, σε μια φάση που ο βοηθός χάνει το οφσάιντ, θεωρώντας ότι η μπάλα βρίσκει σε παίκτη του Αιολικού, με το βίντεο να μην τον δικαιώνει, ενώ δίνει απευθείας κόκκινη αντί για κίτρινη κάρτα, με δυο παίκτες του Αιολικού να έχουν ενεργή συμμετοχή στη φάση.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Εθνικός σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλιόπουλου (7’), γκολ δώρο από το τείχος του Αιολικού που άνοιξε, αφήνοντας εμβρόντητο τον Βρονταρά.

Παρά την ψυχρολουσία η ομάδα της Μυτιλήνης βρήκε τρόπο και αντέδρασε άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με γκολ του Κονδύλη (8’), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα σε σέντρα σουτ του Αποστολόπουλου (5’).

Ωστόσο το αριθμητικό μειονέκτημα ήταν εμφανές στη συνέχεια, με τον Εθνικό να πετυχαίνει το 2-1 στο 40’ με σκόρερ τον Φερναντίνιο, που τρύπησε την άμυνα του Αιολικού και πλάσαρε στην κίνηση.

Στην επανάληψη, ο Αιολικός προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και κατόρθωσε να κρατήσει το σκορ στο εύθραυστο 2-1 μέχρι τα τελευταία λεπτά. Όμως στις καλές του φάσεις δεν βρήκε γκολ. Ο Κουρούπης είχε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85’ που έβγαλε ενστικτωδώς ο Μουζάκης, με τον τερματοφύλακα του Εθνικού να απομακρύνει σε κόρνερ νέο σουτ του Μουζακίτη. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μουζάκης απέκρουσε ξανά ενστικτωδώς και το βόλε του Τακίδη μέσα από την περιοχή!

Αφού δεν έγινε το 2-2 ο Αιολικός παρέδωσε πνεύμα και ο Εθνικός πέτυχε τρίτο γκολ μετά από λάθος του Κρητικού, σκοράροντας με τον Λύγκο (91’), ενώ πριν τη λήξη έγινε και το 4-1 με γκολ του Αποστόλου (93’).

Για τον Αιολικό η ήττα αυτή ψαλίδισε τις οποίες ελπίδες είχε στο κυνήγι της ανόδου, εμφανίζοντας ξανά παθογένειες χρόνων, αφού σε ακόμα ένα κομβικό ματς εκτός έδρας το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Ασφαλώς, η διαιτησία του Φωκά (Αχαΐας) καθόρισε την έκβαση του αγώνα, όπως και οι υποδείξεις του επίσης Αχαιού Ζούλη, που στην κρίσιμη φάση της αποβολής σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ και δεν εμμένει στην απόφαση του, τινάζοντας το ματς στον αέρα.

Συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μπατίστα): Μουζάκης, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Ντάφλας, Φερναντίνιο, Αποστόλου, Σάμιος (87′ Παπαγεωργίου), Διάκος (68′ Κώστας), Ηλιόπουλος (68′ Λύγκος)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιακαλής): Ζαχαρής, Αγριμάκης (86’ Κρητικός), Κουρούπης, Πάτας (86′ Πρωτούλης), Τακίδης, Νικολάου, Γιουκαρής, Αποστολόπουλος (λ. τρ. 46′ Γκέζος), Λαμπράκης (68′ Μουζακίτης), Κονδύλης, Μουκίδης (6’ Βρονταράς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey