"Δεν ανεχόμαστε την αδικία"

16/03/2011 - 16:33 Τελευταία τροποποίηση στις 16/03/2011 - 16:57

Η διοίκηση του Αιολικού, μετά το τελευταίο της συμβούλιο, εξέδωσε ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες αναφορικά με τα εναπομείναντα ματς στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Μυτιλήνης θεωρούν ότι η διαιτησία του Διαγγελάκη την Κυριακή, στο ματς με τη Νέα Ιωνία, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και καλούν το φίλαθλο κόσμο του νησιού μας να είναι σε εγρήγορση εν όψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Γλυφάδας.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:"Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία ενός πρωταθλήματος, όπου ο Αιολικός αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο του νησιωτικού ποδοσφαίρου σε έναν όμιλο με ομάδες των Αθηνών. Βλέποντας λοιπόν, αλλά κυρίως γνωρίζοντας το τι γινόταν, το τι γίνεται, καθώς και το τι θα προσπαθήσει να γίνει, οφείλουμε με κάθε τρόπο να υπερσπίσουμε τα συμφέροντα της ιστορικής μας ομάδας.

Κάνουμε λοιπόν γνωστό, προς πάσα κατεύθυνση, ότι δε θα ανεχθούμε στα επόμενα παιχνίδια εκτός, αλλά πολύ περισσότερο εντός έδρας, περίεργες διαιτησίες και περίεργα πέναλτι όπως στο πρόσφατο παρελθόν, ή περίεργους παρατηρητές διαιτησίας.

Προσκαλούμε επίσης τους φιλάθλους μας να δώσουν δυναμικό παρόν στο γήπεδο και τους παρακαλούμε να είναι σε επιφυλακή στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την Κυριακή, διαφυλάσσοντας τα συμφέροντα της ομάδας μας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey