Ο Ανδρικόπουλος νόμιζε ότι σφυρίζει 1 το μεσημέρι!

09/03/2022 - 16:23

Λένε πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, αλλά η σημερινή επιβεβαίωσε πως δεν ήταν καθόλου καλή για τον διαιτητή Γιάννη Ανδρικόπουλο και τους βοηθούς του, που κόντεψαν να… τινάξουν το ματς στον αέρα πριν ακόμα ξεκινήσει!

Όχι ότι δεν τα έκαναν… μαντάρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά λίγο έλειψε να γράψουν ιστορία χωρίς καν να έχει γίνει η σέντρα. Κι όλα αυτά γιατί οι διαιτητές έφτασαν στο γήπεδο μόλις 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, επειδή νόμιζαν ότι ξεκινούσε στη 1 το μεσημέρι.

Ένα λάθος στην ανάρτηση της ΕΠΟ με τους ορισμούς διαιτησίας ήταν εκείνο που προκάλεσε αναστάτωση στις ομάδες, οι οποίες ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει για προθέρμανση, δεν είχαν δει ακόμα τους διαιτητές στο γήπεδο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο βοηθός Σοφιάς -κατά την αργοπορημένη άφιξη των διαιτητών στο γήπεδο- είχε το θράσος να ζητήσει και τα… ρέστα από την αποστολή του Αιολικού, που συνταξίδευε μαζί τους χθες από την Αθήνα για την Κω, για το γεγονός πως δεν τους… ενημέρωσαν στο αεροδρόμιο για την αλλαγή της ώρας!

Την κατάσταση έσωσε ο παρατηρητής διαιτησίας, που βλέποντας την ανησυχία των δυο ομάδων είχε τηλεφωνήσει εσπευσμένα στο διαιτητικό τρίο, για να προσέλθουν έστω και με καθυστέρηση στο γήπεδο. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το ματς να κάνει σέντρα 12 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης.

Ασφαλώς και στην ΕΠΟ δεν θα αναλάβει κανείς την ευθύνη που του αναλογεί, αν και εύλογα αναρωτιέται κάποιος τι θα συνέβαινε αν το ματς καθυστερούσε περισσότερο να ξεκινήσει και η αποστολή του Αιολικού έχανε την πτήση της επιστροφής από Κω για Αθήνα.

Πάλι καλά πάντως που οι διαιτητές δεν πήγαν και σε λάθος γήπεδο… Ικανοί ήταν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey