Ποιος την έχει πιο… μεγάλη την επιρροή στην ΕΠΟ;

17/03/2022 - 10:05 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2022 - 10:16

Για ακόμα μια φορά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέδειξε ποσό λίγη είναι διοικητικά, αφού κατάφερε σε μια απλή διαδικασία ορισμού αγώνων να αλλάξει απόφαση τρεις φορές μέσα σε τρεις μέρες, κάνοντας τα χατίρια αυτών που ερίζουν για το ποιος έχει μεγαλύτερη επιρροή στη διοίκηση της.

Μοναδικός χαμένος ο Αιολικός, που ενώ ενημερώθηκε τη Δευτέρα (14/3) επισήμως ότι ο αγώνας με τον Αστέρα Βάρης θα διεξαχθεί Κυριακή (20/3), προχωρώντας στην έκδοση εισιτηρίων και στην προεξόφληση του ξενοδοχείου, τελικώς έμαθε ξανά από την ΕΠΟ την Τετάρτη (16/3) ότι έπεσε… άκυρο, γιατί τσακώνονταν Προοδευτική και Εθνικός ως προς το πότε θα γίνει το δικό τους ματς, στέλνοντας και την αναμέτρηση των Μυτιληνιών στις 27/3!

Ολόκληρη διοργανώτρια αρχή δηλαδή καταδέχθηκε να μπει ανάμεσα στον «πόλεμο» δυο ομάδων που εκπροσωπούν δυο γειτονιές και που… ταξιδεύουν στα μεταξύ τους «εκτός έδρας» ματς με κόστος 250€ πουλμαν και όπως πάντα να την πληρώσει ο «άμαχος πληθυσμός». Επί της ουσίας, η ΕΠΟ αναγκάζει τον Αιολικό να κάνει έξτρα έξοδα για το τελευταίο ματς της σεζόν μακριά από τη Μυτιλήνη, αλλάζοντας αεροπορικά εισιτήρια τελευταία στιγμή, επεκτείνοντας και κατά μια εβδομάδα τη σεζόν, με όσα αυτό συνεπάγεται για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ομάδας στο Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου.

Στη διοίκηση του Αιολικού είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν από την ΕΠΟ με κάθε τρόπο αποζημίωση, ακόμα και δικαστικά, με τη νομική υπηρεσία του συλλόγου να ετοιμάζει ήδη τις επόμενες κινήσεις της.

Κάποτε εξάλλου πρέπει και το μπάχαλο που επικρατεί στους κόλπους της ομοσπονδίας να σταματήσουν να το πληρώνουν πάντοτε τα νησιώτικα σωματεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey