Χωρίς "Κάπτα" και "Τσέτι" με ΠΑΟΚ Γλυφάδας

18/03/2011 - 13:13 Τελευταία τροποποίηση στις 18/03/2011 - 14:10

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Αιολικού για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας και το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Ο Αιολικός μετρά δύο συνεχόμενα αρχνητικά αποτελέσματα και θέλει όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλος την 4η θέση του βαθμολιγικού πίνακα, που υπό προϋποθέσεις σε ενδεχόμενη αναδιάρθρωση, μπορεί και να οδηγήσει σε ανώτερη κατηγορία.

Από το σπουδαίο ματς θα απουσιάσει ο Γιώργος Καπταγιάννης, που αποβλήθηκε στο ματς με τη Νέα Ιωνία, όπως και ο Γιώργος Τσετιροκλής, που αποχώρησε τραυματίας από το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ο αγώνας ξεκινά στις 16:00, μια ώρα μετά τη συνήθη ώρα έναρξης δηλαδή, έπειτα από απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Διαιτητης ορίστηκε ο Ιωαννίδης από την Αργολίδα, με βοηθούς τους Τζαρίμα και Χειβιδόπουλο από τον ίδιο Σύνδεσμο, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Καρατζάς από το Σύνδεσμο της Εύβοιας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey