Κοκκινέλλης: "Σεβασμός και πίστη για τη νίκη"

18/03/2011 - 13:47 Τελευταία τροποποίηση στις 18/03/2011 - 14:08

Ο προπονητής του Αιολικού, Φώτης Κοκκινέλλης, στις δηλώσεις του στο sportlesvos.gr έδωσε το σύνθημα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής, κόντρα στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας.

"Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά έχουμε πίστη για τη νίκη", τόνισε ο Μυτιληνιός τεχνικός, καλώντας παράλληλα το φίλαθλο κόσμο του νησιού να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, σπρώχνοντας την ομάδα προς το πολύτιμο τρίποντο βαθμών.

"Σεβόμαστε τον αντίπαλο, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όμως εμείς θα αγωνιστούμε για ένα και μοναδικό αποτέλεσμα. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, για πολλούς λόγους. Για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενες απώλειες, για την ανύψωση τοη ηθικού με μια πιθανή νίκη γοήτρου απέναντι στον πρώτο της βαθμολογίας, αλλά και για να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις του πίνακα.

Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Κυριακή, όχι για να αποδείξουμε κάτι σε κάποιον, αλλά για να δουν όλοι και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια αυτής της νεανικής και Μυτιληνιάς ομάδας", δήλωσε ο Φώτης Κοκκινέλλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey