Βαριά ήττα στη Βάρη

27/03/2022 - 18:11

Σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Αστέρας Βάρης επιβλήθηκε με 4-1 του Αιολικού για την 20η αγωνιστική του 6ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική και συνέχισε έτσι να ελπίζει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο αγώνας δεν χωράει ιδιαίτερης κριτικής, αφού οι γηπεδούχοι έφτασαν εύκολα στην εξασφάλιση των τριών πόντων, πετυχαίνοντας την πιο ευρεία νίκη τους στη φετινή σεζόν. Για τον Αιολικό, το 4-1 ξύπνησε μνήμες Εθνικού, όταν είχε επίσης ηττηθεί στους Αγίους Αναργύρους με το ίδιο σκορ, όμως σε εκείνο το ματς είχε πολύ καλύτερη απόδοση διεκδικώντας ως το τέλος το βαθμό.

Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν έτσι το αρνητικό τους σερί εκτός έδρας με 7 συνεχόμενες ήττες. Χατ τρικ με τρία σουτ πέτυχε ο Καλιμάνης (15’, 75’, 81’), ενώ ο Μπάρα είχε κάνει νωρίτερα με κεφαλιά το 2-0 (58’). Για την ομάδα της Μυτιλήνης μείωσε προσωρινά σε 3-1 ο Ντοματάς με όμορφο πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Κουρούπη.

Συνθέσεις:

Αστέρας Βάρης (Μ. Κατσικάς): Μαρινάκης, Χάιδος, Μανδύλης, Παστρικός, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Γκέκας, Μπάρα, Καλιμάνης, Γκούμας, Χριστίνης

Αιοικός (Θ. Γιακαλής): Συνοδινός, Μωυσίδης, Σουβατζόγλου (60’ Αποστολόπουλος), Κρητικός, Πάτας, Μουζακίτης, Ντοματάς, Μτσεντλισβίλι, Νικολάου, Πινιέιρο, Μουκίδης (46’ Κουρούπης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey