Το διπλό ταξίδι του «Πάπι»!

03/04/2022 - 21:06 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2022 - 21:21

Δεν είναι σύνηθες στις μέρες μας, αλλά στη φετινή περίεργη σεζόν του Αιολικού συνέβη και είναι άξιο αναφοράς.

Ο Παναγιώτης Παπιομίτογλου ενίσχυσε με την παρουσία του τον Αιολικό στα δυο τελευταία ματς της σεζόν, παρότι στρατευμένος σε μονάδα του Ρεθύμνου. Ήρθε στη Μυτιλήνη στην άδεια του, αμέσως μετά την ορκομωσία του, μπήκε κατευθείαν στις προπονήσεις σαν να μην πέρασε μια μέρα, έπαιξε αλλαγή στον τελικό Κυπέλλου και ξεκίνησε βασικός κόντρα στον Εθνικό.

Αν μάλιστα δεν έπρεπε να προλάβει το αεροπλάνο, δεν θα έβγαινε καν από το γήπεδο βάσει απόδοσης σήμερα, αλλά κάπου στο 75’ ο Θοδωρής Γιακαλής τον απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να μεταβεί από τον «Ταρλά»στο «Οδυσσέας Ελύτης».

Μπορεί στις εξέδρες να υπήρχε λιγοστός κόσμος, ωστόσο το θερμό χειροκρότημα κατά την αντικατάσταση του ήταν η επιβράβευση του Παπιομίτογλου, με κάποιους από τους πιστούς οπαδούς του Αιολικού να του εύχονται και καλό ταξίδι!

Το γεγονός ότι ζήτησε από μόνος του να επιστρέψει στο νησί, αντιλαμβανόμενος τις περιορισμένες επιλογές στο ρόστερ λόγω αποχωρήσεων και τραυματισμών, θέλοντας να ενισχύσει τον Αιολικό, δείχνει το δέσιμο του. Και με την κίνηση του αυτή ο «Πάπι» απέδειξε πάρα πολλά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey