Επιστροφή Παπασπύρου ως Τεχνικός Διευθυντής!

18/05/2022 - 19:29

Με μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε, η διοίκηση του Αιολικού «τάραξε» για τα καλά τα... λιμνάζοντα νερά στην ομάδα της Μυτιλήνης, ανακοινώνοντας την επιστροφή του Δημήτρη Παπασπύρου, αυτή τη φορά ως τεχνικού διευθυντή.

Ο πρώην προπονητής των «κυανόλευκων», με τον οποίο ο Αιολικός ισοβάθμισε στην κορυφή του πρωταθλήματος 2020-21, χάνοντας στη διαφορά των γκολ την άνοδό του στη Super League 2, αναλαμβάνει πλέον να διαχειριστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα από διαφορετικό πόστο.

Αναμφίβολα, με την εξέλιξη αυτή η διοίκηση Αντωνάκα αποδεικνύει ότι από πολύ νωρίς ξεκινά η υλοποίηση του σχεδιασμού για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, ενδυναμώνοντας τον οργανισμό του Αιολικού με ένα πολύ έμπειρο στέλεχος, που γνωρίζει πολύ καλά τη Γ' Εθνική, τη μεταγραφική αγορά, αλλά και την πίεση του πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δημήτρη Παπασπύρου στον οργανισμό μας, αυτή τη φορά από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Αξιοποιώντας τη μεγάλη του εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου, τις επαφές του, τον σεβασμό μέσα από την προπονητική και το κύρος που εμπνέει με την προσωπικότητά του, ο Δημήτρης Παπασπύρου -σε αγαστή συνεργασία με όλα τα στελέχη του Αιολικού- αναλαμβάνει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σύσσωμη η «κυανόλευκη» οικογένεια καλωσορίζει την επιστροφή του Δημήτρη Παπασπύρου στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία με αποτελεσματικό έργο στα νέα του καθήκοντα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey