Νέος Γενικός Αρχηγός ο Κώστας Μπαλής

25/05/2022 - 19:28

Στον Αιολικό έχουν αρχίσει τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και μετά τις ανακοινώσεις των Δημήτρη Παπασπύρου (Τεχνικός Διευθυντής) και Θοδωρή Γιακαλή (προπονητής), ήταν η σειρά της επισημοποίησης της συνεργασίας με τον Κώστα Μπαλή, που αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού.

Για το νευραλγικό αυτό πόστο η διοίκηση των «κυανόλευκων» ήρθε σε συμφωνία με έναν άνθρωπο εκτός νησιού, ο οποίος δεν είναι υπερβολή να αναφέρει κανείς ότι τα τελευταία χρόνια αποτελεί... συνώνυμο του Ακράτητου, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ιστορικό σύλλογο της Δυτικής Αττικής, διαθέτοντας την εμπειρία, αλλά και τη γνώση να διαχειριστεί τα αποδυτήρια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Μπαλή, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού.

Επί σειρά ετών στον Ακράτητο, έχοντας προσφέρει επιτυχώς τις υπηρεσίες του σε αντίστοιχο πόστο στην ομάδα της Δυτικής Αττικής, εντάσσεται πλέον στον οργανισμό του Αιολικού και θα αποτελείται στο εξής τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης.

Κώστα, σε καλωσορίζουμε στην «κυανόλευκη» οικογένεια και σου ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα σου καθήκοντα!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey