Ξανά μαζί Capelli Sport και Αιολικός!

31/05/2022 - 20:50

Τα νέα του σετ εμφανίσεων για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 έδωσε στη δημοσιότητα ο Αιολικός, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με την Capelli Sport για ακόμα μια χρονιά.

Με νέο σχέδιο, σε γαλάζια απόχρωση και πιο σκούρες λεπτομέρειες, η εντός έδρας εμφάνιση της νέας σεζόν, ενώ επιστρέφει το κίτρινο χρώμα στη φανέλα μετά από αρκετά χρόνια στη δεύτερη, εκτός έδρας, εμφάνιση.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, πολύ σύντομα οι φίλαθλοι της ομάδας της Μυτιλήνης θα μπορούν να προμηθεύονται όχι μόνο τις νέες εμφανίσεις, αλλά και εκείνες των προηγούμενων ετών της συνεργασίας με την Capelli Sport.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Συνεχίζοντας την κοινή μας πορεία με την Capelli Sport, παρουσιάζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας τα νέα σετ εμφανίσεων για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Με καινούριους συνδυασμούς χρωμάτων, αλλά πάντοτε με την ίδια ποιότητα, Αιολικός και Capelli Sport πορεύονται μαζί για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Στην εντός έδρας εμφάνιση της νέας σεζόν κυριαρχεί το γαλάζιο χρώμα, ενώ στο εμπρός μέρος της υπάρχουν και πιο σκούρες αποχρώσεις μπλε και μαύρου (Sky Blue Black). Στην εκτός έδρας εμφάνιση επιστρέφει, μετά από αρκετά χρόνια, το κίτρινο χρώμα με μικρές μπλε (Royal Blue) λεπτομέρειες.

Χρώματα όμως αλλάζουν και τα σετ εμφανίσεων των τερματοφυλάκων, που από τη φετινή περίοδο θα ντύνονται σε ανοιχτό κίτρινο (φωσφοριζέ) και ροζ.

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ευχαριστεί την Capelli Sport και τον Διευθυντή πωλήσεών της στην Ευρώπη κ. Θεόφιλο Χριστοφορίδη για την συνεργασία.

Σύντομα, οι νέες εμφανίσεις του Αιολικού για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα είναι διαθέσιμες για αγορά, ενώ θα μπορεί κάποιος να προμηθευτεί σε προνομιακή τιμή και τις προηγούμενες φανέλες της ομάδας μας, που φέρουν την υπογραφή της Capelli Sport.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey