Στην Ομόνοια Αραδίππου ο Κουρούπης

24/06/2022 - 10:47 Τελευταία τροποποίηση στις 24/06/2022 - 10:54

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θεόφιλος Κουρούπης, τον οποίο ο Αιολικός ευχαρίστησε για την προσφορά του κατά την περσινή σεζόν. 

Η Ομόνοια Αραδίππου, ομάδα της Β’ Κατηγορίας, είναι ο νέος σταθμός της καριέρας του 32 χρόνου αριστερού μπακ, που επιστρέφει έτσι στη Μεγαλόνησο έπειτα από μια δεκαετία, έχοντας αγωνιστεί σε νεαρή ηλικία στο Φρέναρο. 

Ο Κουρούπης ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Αιολικό, σε δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Με την σειρά μου και εγώ να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου όλους όσους συνεργάστηκα στην ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης. Επίσης σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, ήταν τιμή μου να φορέσω την φανέλα του Αιολικού, αν και δεν καταφέραμε τον στόχο μας. Ήταν μια χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ… Στην Μυτιλήνη έκανα φίλους που θα έχω μια ζωή. Δεν θα πω αντίο… Εις το επανιδείν. Εύχομαι η ομάδα να γυρίσει το συντομότερο δυνατό στις κατηγορίες που της αξίζει.»

Ομόνοια Αραδίππου και Αιολικός έχουν κάτι κοινό, αφού τις δυο ομάδες ενώνει η RUSH, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ακαδημία παγκοσμίως, με παρουσία σε 50 διαφορετικές χώρες. Πρόσφατα, ο κυπριακός σύλλογος σύναψε συμφωνία με τη νεοσύστατη RUSH Cyprus, επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο των συνεργαζόμενων ευρωπαικών ομάδων (MSV Duisburg, HB Køge, Αιολικός) και στη Μεγαλόνησο. Η μεταγραφή του Θεοφίλου Κουρούπη, λοιπόν, έρχεται να επιστεγάσει τη συνεργασία αυτή, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το ποδοσφαιρικό μονοπάτι ανέλιξης που προσφέρεται από τη RUSH λειτουργεί και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, με τον ποδοσφαιριστή να καρπώνεται την εξαιρετική του σεζόν στον Αιολικό, κερδίζοντας ένα επαγγελματικό συμβόλαιο στη Β΄Κατηγορία της Κύπρου. 

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας Αραδίππου για Κουρούπη: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας με τον έμπειρο Ελλαδίτη ακραίο αμυντικό Θεόφιλο Κουρούπη!!!

Ο Θεόφιλος Κουρούπης στο παρελθόν διακρίθηκε σε ομάδες στα πρωταθλήματα Β' και Γ' Κατηγορίας Ελλάδος, καθώς και Α Κατηγορίας Βουλγαρίας. Τελευταίος του σταθμός ο Αιολικός Μυτιλήνης. 

Καλωσορίζουμε τον Θεόφιλο στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας!!!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey