Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις

29/06/2022 - 10:50

Συνεχίζεται η προεργασία στον Αιολικό αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Τζιμ Αντωνάκας και οι συνεργάτες του πραγματοποιούν καθημερινά συναντήσεις και όλα δείχνουν πως από τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Παπασπύρου βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή Θοδωρή Γιακαλή, φιλτράροντας κάθε πληροφορία για τους υποψήφιους στόχους. Η μεταγραφική περίοδος ξεκινά επίσημα την 1η Ιουλίου.

Σε πρώτη φάση ωστόσο, με βάση το ρεπορτάζ, ο Αιολικός θα ξεκινήσει με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το υπάρχον ρόστερ. Η αποχώρηση του Κουρούπη για την Ομόνοια Αραδίππου στην Κύπρο ήταν ένα πλήγμα, αλλά η διοίκηση έχει αποφασίσει να κάνει τις κινήσεις της, προκειμένου να διατηρηθεί ένας κορμός παικτών.

Το βάρος των διαπραγματεύσεων έχει πέσει στον Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο, έναν παίκτη που έδειξε την ποιότητα του στο πρώτο μισό της σεζόν. Ο τραυματισμός του στέρησε σίγουρα πολλά από τον Αιολικό, αλλά πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν, με τις δυο πλευρές να συζητούν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Η εισήγηση του προπονητή περιλαμβάνει και άλλους ποδοσφαιριστές βέβαια, με τη διοίκηση Αντωνάκα να συνεχίζει τις επαφές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey