Επιστροφή Πιττάτζιη στον Αιολικό!

07/07/2022 - 20:27

Την επιστροφή του Ραφαήλ Πιττάτζιη ανακοίνωσε ο Αιολικός, με τον 21χρονο Κύπριο τερματοφύλακα να ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Μυτιλήνης, μετά το επιτυχημένο του πέρασμα κατά τη σεζόν 2020-21, όταν και πραγματοποίησε 9 συμμετοχές στη Γ΄Εθνική.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας, που αγωνίστηκε πέρυσι στη Β' Κατηγορία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, είναι διεθνής με την Κ19 και Κ17 της Εθνικής Κύπρου, μετρώντας 11 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Πιττάτζιη.

Ο 21χρονος (γενν. 25/07/2000) Κύπριος τερματοφύλακας επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά το επιτυχημένο του πέρασμα την αγωνιστική περίοδο 2020-21, όταν πραγματοποίησε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα -ενός Γύρου λόγω λοκντάουν- της Γ' Εθνικής.

Κατά την περσινή σεζόν ο Πιττάτζιης ανήκε στην Αγία Νάπα, παίζοντας στη Β' Κατηγορία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Στην Κύπρο έχει αγωνιστεί επίσης σε Αχυρώνα Λιοπετρίου και Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ενώ είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική Κ19 και Κ17 της χώρας.

Ραφαήλ, σε καλωσορίζουμε εκ νέου στην οικογένεια του Αιολικού. Σου ευχόμαστε μια υγιή σεζόν και κάθε αγωνιστική επιτυχία.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey