Xωρίζουν οι δρόμοι Κρητικού και Αιολικού

11/07/2022 - 17:43 Τελευταία τροποποίηση στις 11/07/2022 - 17:51

«Μετά από 7 σεζόν στον Αιολικό, έφτασε η στιγμή που χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον Κωνσταντίνο Κρητικό. Έναν ποδοσφαιριστή, που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για αρκετά χρόνια, μετρώντας περισσότερες από 125 συμμετοχές με τα κυανόλευκα. Κωνσταντίνε, σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια στην καριέρα σου!»

Με αυτή την ανάρτηση στα κοινωνικά δικτύα, ο Αιολικός αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο Κρητικό, ο οποίος δεν θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα. Ο 31χρονος αμυντικός ήρθε στη Λέσβο σε ηλικία 24 ετών, κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου της σεζόν 2015-16, αποτελώντας μια στεθερά όλα αυτά τα χρόνια στο ρόστερ, παραμένοντας επί μια επταετία στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Ποδοσφαιριστής που είχε τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις, ήταν διαχρονικά μέσα στις επιλογές όλων των προπονητών που πέρασαν από τον Αιολικό. Προσωπικοί λόγοι είναι εκείνοι που δεν επιτρέπουν στον Κρητικό να συνεχίσει στον Αιολικό, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέας του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey