Έφερε Ζότο για την επίθεση!

11/07/2022 - 18:20 Τελευταία τροποποίηση στις 11/07/2022 - 18:27

Στην απόκτηση του Γκέρκι Ζότο προχώρησε ο Αιολικός, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει επίσημα την επίτευξη συμφωνίας με τον 20χρονο Αλβανό επιθετικό.

Ο Ζότο μόνο άγνωστος δεν είναι στους ανθρώπους της ομάδας, αφού αγωνίστηκε ως αντίπαλος πέρυσι και στις δύο συναντήσεις κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας, με τον οποίο μέτρησε συνολικά 20 συμμετοχές και 4 γκολ σε Γ' Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας.

Για τον Αιολικό, αυτή είναι ήδη η δεύτερη προσθήκη ξένου παίκτη, μετά από εκείνη του Κύπριου Ραφαήλ Πιττάτζιη. Φέτος, ο κανονισμός αλλάζει, με τις ομάδες της Γ' Εθνικής να μπορούν να δηλώνουν μέχρι 4 ξένους παίκτες ηλικίας έως 28 ετών στην 20άδα κάθε αγώνα, εκ των οποίων μόνο δύο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ταυτόχρονα στο γήπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του συλλόγου επενδύουν σε ένα νεαρό και αρκετά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, δείχνοντας του εμπιστοσύνη παρά το σχετικό περιορισμό. 

Ο Πρόεδρος Τζιμ Αντωνάκας με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού, Γκέρκι Ζότο

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Gerki Zoto!

O 20χρονος (γενν. 4/12/2002) επιθετικός είναι γεννημένος στην Αλβανία, όμως ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Αμπελακιακού. Κατά την περσινή σεζόν έπαιξε στη Γ’ Εθνική με τον Αίαντα Σαλαμίνας, σκοράροντας 4 γκολ σε 20 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ αγωνίστηκε ως αντίπαλος της ομάδας μας και στις δύο μεταξύ μας αναμετρήσεις στον 6ο Όμιλο. Στον Αίαντα είχε θητεύσει, ωστόσο, και την περίοδο 2018-19.

Γκέρκι, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αιολικού! 

Ευχές για μια χρονιά με πολλά γκολ, μακριά από τραυματισμούς.»

Ο Τεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Παπασπύρου με τον Γκέρκι Ζότο

  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey